aparici-30liter-boiler

Hierom schaf je de 30 liter Aparici boiler met energielabel A aan

Als je een elektrische boiler 30 liter zoekt voor in de keuken of badkamer kijk dan eens naar de Aparici ECO Smart. Dit is de meest energiezuinige boiler met label A. Verder is dit een smart boiler, kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd, droge weerstand en instellen naar een lager vermogen van 750watt of 1500watt.

Wat is het voordeel van een lager vermogen boiler?

Als er niet veel stroom aanwezig is op locatie dan is dit handig. Bijvoorbeeld in tiny woningen, vakantiewoningen, appartementen of vakantieverhuur. Een laag vermogen betekent wel dat het langer duurt voordat het water is verwarmd.

Droge weerstand

De droge weerstand maakt het een anti kalk boiler. Op deze manier is er minder snel kalkvorming omdat het element niet in direct contact staat met water.

Montage horizontaal of verticaal

Ideaal aan deze zuinige ronde boiler is dat deze zowel verticaal of horizontaal op te hangen is. Op deze manier wordt er ruimte bespaard. De boiler kan boven een deur worden opgehangen.

Meest energiezuinig is Aparici 30 liter

Ben je op zoek naar een goede en zuinige boiler voor in de keuken of badkamer. Dan is deze Aparici met energielabel A een zeer verstandige aankoop. Voor een persoon is het voldoende om een warme douche te nemen.

Ook een ideale toevoeging als keukenboiler.

Aparici 30 liter op een rij

  • Energielabel A
  • horizontaal, verticaal in 3 positioneel plaatsbaar
  • droge weerstand
  • smartcontroller
  • instelbaar naar 750watt of 1500watt
  • anti legionella functie
  • ideaal voor tiny woningen, vakantieverhuur, chalets, appartement

Kortom, een betrouwbare en veilige zuinige elektrische boiler voor in uw woning. Aparici is een Spaans merk en in het thuisland razend populair. En wint ook aan populariteit in Nederland.

Leuk, waar kan ik deze boiler aanschaffen?

Als je het ziet zitten om deze Aparici aan te schaffen dan is deze online te bestellen bij Warmteshop.eu. Warm water in de keuken of in de douche en ook nog energiezuinig. Meer informatie en bestellen via de link Elektrische boiler 30 liter 750Watt, Aparici DAT ECO SMART