kitten, newborn, cat-1517537.jpg

Elektrische cv ketel 4,5kW, waarom kies je hiervoor?

De ECO-SB 4,5 kW elektrische CV ketel van DAT. Deze wordt geleverd zonder een pomp. Niettemin kan hij vertrouwen op een externe verdeler pomp. De aansluitprocedure? Subliem eenvoudig. En hoewel het toestel slechts beperkte knoppen kent, bieden ze keuzevrijheid in vermogen.

Prominent gepositioneerd aan het front, ontdek je een analoge meter die de temperatuurwaarden onthult.

In samenwerking met een doorstromer en prioriteitsschakelaar komt deze CV ketel optimaal tot zijn recht. Bij gebruik van de doorstromer, neemt de prioriteitsschakelaar de regie door de CV tijdelijk te deactiveren.

Qua capaciteit?

Het apparaat excelleert in het verwarmen van zones tot zo’n 50m2 /110m3.

Het toestel kan naadloos worden geïntegreerd met een CV houtkachel of boiler, uitgerust met een warmtewisselaar (een spiraal die warmteoverdracht faciliteert).

Ook in samenwerking met een warmtepomp – vooral als deze in koude maanden enigszins te kort schiet – of een traditionele gas CV ketel (hotfill), manifesteert het zich als een waardevolle toevoeging.

En wat zijn enkele voordelen?

  • Combineren met een warmtepomp
  • In combinatie met de cv houtkachel of oude gasketel (hotfill)
  • Compact apparaat
  • Geluidsstil
  • Kan een op een omgewisseld worden
  • Eenvoudig uitgevoerd met enkele knoppen

Vandaag nog aanschaffen?

Wil je overstappen op elektrisch verwarmen. Met de elektrische cv ketel is dit een makkelijke stap. Voor het warme water is er nog wel een elektrische boiler nodig, om te kunnen douchen.

Overstappen op de elektrische cv is beslist niet ingewikkeld.